Lindex

Lindex på Solbacken har ett brett sortiment av varor till dam och barn. Hos oss hittar du de senaste modevarorna men också de praktiska basplaggen.

Vi erbjuder den kostnadsfria tjänsten Personal Shopper. Enkel och rolig shopping med 1 timmes fokus på dig och dina önskemål, perfekt för möhippor och födelsedagar. Vi kan även ta emot mindre grupper. Prata med oss så löser vi det.

Saknar du en vara eller en storlek i vår butik hjälper vi gärna till att beställa från shop online. Det är alltid fri frakt till butik och fri retur i butik. Hos oss får du hjälp att hitta din stil både till jobb, fritid och fest, så varför inte uppdatera din garderob med nya plagg för säsongen.

På vår kosmetikavdelning har vi alltid bra erbjudanden, och behöver du hjälp att hitta en ny favorit-bh från vår underklädesavdelning, så finns vi där för dig.

Gå med i vår kundklubb More at Lindex så får du ännu fler fina erbjudanden och rabatter.

Anpassning med anledning av Covid-19

  • Vi har handsprit i entrén och kassan så att du enkelt kan sprita händerna innan du går in i butiken och när du har handlat klart.
  • Om du inte vill/kan komma in i butiken så är du välkommen att ringa oss på 010-452 62 41 så hjälper vi dig att plocka ihop det du vill köpa. Kontakta oss sedan när du är utanför butiken så möter vi upp dig utomhus och betalningen löser vi med Swish.

 

Tack för att du handlar lokalt!

öppettider

Avvikelser kan förekomma vid helgdagar.

Måndag–Fredag
Lördag
Söndag
10–19
10–16
11–16

kontakta oss

Telefon
010-452 62 41